Dans

Vi har et stort utvalg av dansetimer for alle aldre og nivå

Oppstart 8 januar. Det undervises 34 uker pr. skoleår, 14 uker høstsemester og 20 uker vårsemester. Timene følger skoleplanen, i tillegg kommer ekstra øvinger og danseforestillinger. Inkludert i prisene er inntil 3 timer per uke. Gratis prøvetime.

Priser:

  • Dans (barn og voksen): Avdragsvis 215,- minimum 6 mnd binding
  • For treningsmedlemmer ved Frisk3: 589,- per mnd(inkluderer trening, 12 mnd binding)
  • Student/ungdom: 489,- per mnd(inkluderer trening, 12 mnd binding)

Timebeskrivelser:

Minidans: Denne timen er preget av lek og moro og gir barna en forsiktig introduksjon i det å danse. Barna har det gøy med rytmer og bevegelser som også er positivt for barnas motoriske utvikling. Passer barn i alderen 4-6 år.

Barnedans: I denne timen blandes en rekke stilarter som hiphop, jazz og moderne dans. Vi jobber mot å stryke koordinasjon, fleksibilitet og ikke minst danseglede. Barna vil lære kombinasjoner/koreografi til kjente sanger. Passer barn i alderen 6-7 år.

Streetkidz: dette er timen for de litt større barna som liker å danse og lære morsomme koreografier. Også på denne timen jobber vi med å styrke koordinasjon, fleksibilitet og danseglede. Streetdance er stikkordet og vi vil lære de mest kjente elementene innenfor denne sjangeren. Passer for barn i alderen 8-10 år.

Hip Hop: Hip Hop er en dansestil som oppstod på 60- og 70-tallet i the Bronx, New York. Stilen har vokst enormt siden den gang og inneholder i dag mange forskjellige teknikker, grunnsteg og uttrykk. I denne klassen vil vi veksle på å lære grunnsteg og bruke de i en freestyle-setting, og på å lære koreografier og kombinasjoner.

Streetdance: Streetdance er et paraplybegrep som blir brukt om forskjellige urbane dansestiler som oppstod i USA på 1900-tallet. Dette inkluderer house dance, popping, locking, waacking, vouging osv. Her vil vi rullere hvilke stiler vi underviser annenhver uke så dere får en smakebit av det meste.

Urban choreography: Dette er en klasse med fokus på å lære seg koreografi. Koreografiene kan veksle i uttrykk og stil men de har sin base i streetdance men med et mer kommersielt uttrykk. Dette er typisk hva du ser blir gjort på youtube, MTV, bak artister og på TV.

Feminine choreography: Med utgangspunkt i det feminine uttrykket, inspirert av dansestilene waacking og vouging, lærer vi oss her koreografier som fremhever det feminine i oss.

Voksendans: Artig dansetime for voksne. En time hvor man lærer koreografi fra ulike stilarter. Hovedfokus er danseglede og enkle trinnkombinasjoner. Passer for alle som har danset litt før

Påmelding/Info:

Frisk3´s resepsjon
Tlf. 75 11 35 55

Alle dansemedlemskap krever månedlig avtalegiro.

BLI DEN BESTE UTGAVEN AV DEG SELV!

Bli medlem