Gruppetrening

Vi som du, liker å trene sammen med andre! Våre gruppetimer gir deg motivasjon, glede, energi og den styrken du trenger hver dag. Sjekk ut vårt brede tilbud av gruppetimer! Vi lover, det finnes noe for alle!

Timebeskrivelser

LesMills

BODYPUMP©
I BODYPUMP© trener vi styrke til fengende musikk. Vi bruker vektstang, vektplater og vår egen kroppsvekt for å nå muskelgruppene i kroppen. Du bestemmer selv hvor mye vekt du ønsker å bruke. Du kommer raskt i bedre form fordi vi trener de store muskelgruppene (60 min).

BODYSTEP©
BODYSTEP© er en moderne versjon av Step, som er full av energi, kraft og glede. Det er en enkel og atletisk time til musikk hvor stepkasse brukes. Om du trener BODYSTEP© regelmessig bedrer du din kondisjon, koordinasjon og styrke (60 min).

CXWORX©
CXWORX© er 30 minutters intens trening av kjernemuskulaturen (mage og rygg) og de musklene som binder sammen over- og underkroppen. Vi bruker strekk, vektplate og egen kroppsvekt. Bevegelsene styrker hele kroppen og gjør den funksjonell, noe som alle trenger, uansett treningsmål. På denne måten forebygges også skader.

BODYBALANCE©
BODYBALANCE© er en time som er inspirert av tai chi, pilates og yoga. Ved hjelp av pusteteknikk, egen kroppsvekt, variert og rolig koregrafi etter musikk, trener du statisk styrke, balanse og bevegelighet. Kombinasjonen av musikk, teknikk og bevegelser gir deg en hard og effektiv treningsøkt, men også muligheten til å finne roen (60 min).


ZUMBA

Zumba®
Bli med og dans til latinske rytmer som Salsa, Merenque, Reggaton, Cumbia og mye mer. Detter er en time for deg som vil danse og ha det gøy. Vi jobber sang for sang i totalt 45 min. Det er morsomt, effektivt og gir god treningseffekt. Timen passer for alle!

Strong by Zumba
Strong by Zumba er en super kondisjons- og styrke økt for hele kroppen hvor øvelsene koordineres til motiverende musikk. Intervaller med intensive partier, som avløses av rolige partier gjør at timen kan utføres av alle!


STYRKETIMER

Power BRA og MRL
Ønsker du å stramme, forme og styrke muskulaturen din, og samtidig lære deg å trene styrke med god teknikk? Da er våre Power-time noe for deg! Vi tilbyr to typer av Power-timer; MRL og BRA. Timene består av effektiv og konsentrert styrketrening, hvor vi jobber i rolig tempo i antall set og repetisjoner. Vi bruker vektstang, strikk eller vekter. Instruktøren motiverer, hjelper deg med teknikk å gir alternativ til øvelsene, slik at alle kan delta.

BRA står for Bryst Rygg Armer, og er de muskler som er i fokus (45 min).

MRL står for Mage Rumpe Lår, og er de muskler som er i fokus (60 min).

Booty Building: 30 min. effektiv styrketrening for setemuskulaturen. Vi bruker stang, manualer og div. annet utstyr. Timen passer for alle.

Puls/Styrke: Supereffektiv treningstime med 30 min. aerobic og 30 min. styrketrening. Timen passer for alle.

Frisk Styrke: Styrketime for hele kroppen med bruk av manualer og egen kroppsvekt. 10 minutter aerobicinspirert oppvarming, styrke øk og 10 minutter med uttøying til slutt. Øvelsene er bygget opp etter musikken. En time som passer for ALLE!

Mage/Rygg: 35 minutter effektiv styrketrening med øvelser for kjerne muskulaturen. Timen passer for ALLE!

Arke Fun: Stasjonstrening hvor vi jobber i par. Vi bruker forskjellige redskap og utstyr for å trene styrke, stabilitet, balanse og core, på en gøy og effektiv måte.

Trimmen: Trimmen er en type av sirkeltrening som er morsom og er lett å følge. Dette er timen for ferske deltakere, som ønsker å begynne å trene, eller for de eldre som ønsker ha det enkelt og gøy. Musikken er variert og fengende. Dette er en lavterskel time på 60 minutter som stiller lite krav til koordinasjon.

Mor og Barn: Timer tilpasset deg som ønsker å trene sammen med barnet ditt. Anbefalt alder er fra 6 uker og opp til barnet begynner å krype på gulvet. Koselig time for mor og barn med fokus på opptrening etter fødsel.

Slyngetrening: I løpet av 45 minutter trener vi hele kroppen gjennom øvelser for kondisjon, styrke, balanse og bevegelighet. Koordinasjon og samspill mellom ulike muskler blir utfordret, noe som har en viktig effekt på leddstabilitet og kjernemuskulatur. Dette er en time som alle kan delta på, uansett nivå, da man enkelt kan justere øvelsesintensitet til den enkeltes behov. En morsom og utfordrende treningsform for alle!

Tabata: En styrketime basert på tabataintervaller(20 sek jobb, 10 sek hvile X8) med egen kroppsvekt. Fokus på både kondisjon og styrke!

Bungee training: Bungee-Training er et enkelt, funksjonelt og morsomt treningskonsept med bruk av strikk. Det er en komplett treningsøkt som utfordrer utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke – der hele kroppen blir utfordret!


ROLIGE TIMER

Global Yoga Morning: I Global Yoga Morning (45min) starter vi med avspenning før vi jobber oss videre med å vekke kroppen. Etter timen er energinivået noen hakk høyere og du er klar til å starte resten av dagen med en ordentlig god følelse.(45min)

Global Yoga Yin: Global Yoga Yin er en rolig og meditativ form for yoga som fokuserer på kroppens yin deler: bindevev, ledd og lignamenter. Hver posisjon holdes mellom tre til fem minutter. Med avslappende muskler og pust bevisstgjør og aktiverer vi sinnet og kroppen til å fokusere på hva som skjer i øyeblikket.

Global Yoga Yin/Yang: I Global Yoga Yin/Yang kombinerer vi Yin Yoga med en dynamisk Yoga hvor bruker ulike øvelser kombinert med pusten. Vi trener Styrke, stabilitet, fleksibilitet og balanse.(60min)

Global Yoga Flow: Med Global Yoga Flow tar vi ned intensitetnivået ett hakk. Vi tar oss tid til å roe ned, puste og være bevisst på egen kropp og holdning. Vi jobber med styrke, stabilitet, fleksibilitet og balanse. Dette er en rolig time, men du får trent kroppen godt gjennom ulike øvelser som vi kombinerer med pust. (60min)

Global Yoga Home: Ved Global Yoga Home er fokuset rettet til å finne hjem til deg selvgjennom balanse, styrke og flyt. Vi fokuserer også på pust og mental tilstedeværelse. Timen passer for alle. (60min)

MediYoga "QUIET MIND" er en medisinsk terapeutisk yogaform som passer for alle. Den kombinerer fysiske øvelser med avspenning og meditasjon. MediYoga har vist å ha god effekt ved utbrenthet, stress og kroniske nakke- og ryggsmerter. For friske personer kan MediYoga bidra med å skape balanse i livet og hverdagen.(60min)UTHOLDENHETSTIMER

Step 45: 45 min med effektiv og morsom kondisjonsttrening hvor vi går opp og ned på stepkasser som kan reguleres i høyden.

Just Move /Just Step: En time inspirert av dans og aerobic for deg som ønsker å bli svett. Her er energi og treningsglede i fokus! Med enkle stegkombinasjoner til fengende musikk lar vi dansen sørge for at vi får puls med et ekstra stort smil på leppene våre (45 min).

Just Dance: Timen for deg som elsker å danse. Enkle trinn og kombinasjoner til herlig musikk gir super treningseffekt og masse moro.

Step/styrke60: Dette er timen som for deg alt, både kondisjon og styrke. Kondisjons delen består av sanger med enkel koreografi på steppekasse, mens styrkedelen gjøres med utstyr etter "tabata-prinsippet" hvor ulike muskelgrupper utfordres. Timen varer i 55 min. (intervaller 40 sekunder jobb og 20 sekunder pause i 4 minutter) Det veksles mellom kondisjon og styrke.


SPINN

Spinning er sykling innendørs i en sosial setting som er en enkel og god trening for å bedre din kondisjon. Velg mellom timer med ulikt fokus og lengde. Du bestemmer selv hvor stor motstand og fart du vil ha og derfor kan alle delta.

Spinn FUN: En time for alle som trives og motiveres av å trene sammen med andre i en gruppe. Leken og morsom time med variasjon i intensitet og musikk.

Spinn POWER: En time for alle som ønsker å gjennomføre sin trening til tøff musikk. Her kan det være fokus på både styrke og kondisjon.

Spinn SPORT: For deg som trigges av resultater, liker å måle treningsøktene. Trener systematisk. En time for alle som ønsker å forbedre sin fysiske form og sykkelferdighet. Her vil det være fokus på teknikk, variasjon og effektivitet.

Spinn VIRTUAL: Sykle med en virtuell spinninstruktør, som selvfølgelig snakker norsk, som tar deg med på en tur i eksempelvis Spania eller Frankrike. Løpene varierer fra dag til dag, slik at du vil få en god variasjon (50 min).

Spinn Basic: God gammeldags spinntime uten fokus på wattmåling. Passer for alle også nybegynnere.

Spinn Intervall: 45 minutter høyintensive intervaller i ulike lengder og utførelser, utfordrer deg garantert på kondisjon

Spinn Fun 30: Oppvarmingdel før Circuit Fun 60 eller for deg som vil ha en litt kortere spinntime. Passer perfekt for nybegynnere!

PERFORMANCE CIRCUIT 45: Vi jobber på ulike stasjoner med Skillmill, Skillrow, Plyobox og Kettlebells. Du kan selv velge hvilken type Performance Circuit time som passer deg ut fra disse alternativene:

POWER: Du er ikke redd for å gi maksimal innsats. Du liker å se effekten av treningen din.

SHAPE: For deg som er opptatt av kaloriforbrenning. Ønsker enkel og grei trening som gir resultater.

FUN: For deg som trigges av musikk, synes det er viktig å ha det gøy og liker å gjøre ting sammen med flere.

Circuit Fun 60: Kjempegøy treningstime i Circuitsalen. Flere stasjoner enn Performance Circuit 45 timer. Denne timen er fin å kombinere med Spinn Fun 30.

Circuit cardio hiit 45: Her jobbes det på 4 ulike stasjoner i 45 minutter. Funksjonell trening som utfordrer utholdenheten. Det bygges opp med 4X4 min og to runder. Intensiteten øker for hvert minutt som går. Alt er opp til en selv og timen passer for trente på alle nivåer. 

BLI DEN BESTE UTGAVEN AV DEG SELV!

Bli medlem